1

Speel en win bij OmniSlots

Op zondag 29 januari kun jij weer gebruik maken van een mooie reload bonus! Wanneer je op deze dag minimaal €20 / $30 als eerste storting doet, krijg je een Bullseye reload bonus van maar liefst 50%. Deze kan oplopen tot wel $200,-. Daarnaast ontvang je 10 free spins op de slotmachine van de week.

Valentijnswinactie : win je droom valentijnsdag!

In februari is het weer Valentijnsdag, en dat laten ze bij OmniSlots niet ongemerkt voorbij gaan! Daarom kun je vanaf 1 februari meedoen met de Valentine's Wish promotie. Je maakt dan kans op een schitterende valentijnsdag zoals je er altijd over gedroomd hebt, met een waarde van €500,-. Stort tussen 1 en 10 februari minimaal 25 euro, like de OmniSlots facebookpagina en vul je valentijnswens in via het formulier om kans te maken!

Nieuw: Divine Fortune slotmachine

Wil je spelen op een slotmachine met een exclusieve Mega Jackpot én nog twee andere jackpots? Dan kun je je hart ophalen met de Divine Fortune. Je gaat even helemaal terug naar de Griekse oudheid met deze nieuwe slotmachine. Probeer 'em vandaag nog uit.

Behalve de nieuwe Divine Fortune kun je binnenkort ook genieten van enkele andere nieuwe slots. Zo kun je spelen op de Fruit vs. Candy slot en de Secret Romance, beiden vanaf 1 februari. Vanaf 9 februari kun je je geluk beproeven op de Joker Pro en op 23 februari wordt de Wild Wilde West: The Great Train Heist uitgebracht.

Welke slotmachine wordt jouw favoriet?

 

Terug naar het nieuwsoverzicht