1

Hot 7's gokkast van EuroCazino

Hot7's is een nieuwe gokkast uit de gokkasten lijn van EuroCazino. Met de Hot7's trekt EuroCazino de sterke kosten lijn voort die het laatste jaar is ingezet. Je speelt Hot7's als een klassieke gokkast. Het besisspel is met een inzet van 1 credit te spelen. Het topspel is te spelen met een inzet van 5 of 10 credits. De naam Hot 7's verraad al waar je naar kunt uitkijken op deze gokkast. Dat zijn de Seven (7) symbolen. Iedere keer als je een blauwe of rode 7 op de middelste winlijn krijgt spaar je de 7 op. Spaar je zo 3 zevens bij elkaar, dan win je een bonus prijs.

Winsten kunnen snel oplopen. Vooral als je na een combinatie je credits weet te verdubbelen met het verdubbel spel. Je kunt verdubbelen tot je de 100 credits overschrijdt. Je kunt de credits laten uitbetalen, of gebruiken in het vervolg spel. Hier kun je nog veel meer credits verdienen en indien je 10 credits durft in te zetten kun je ook weer 7's sparen in een matrix. Ook hier maak je weer kans op bonus credit prijzen.

EuroCazino zet gewoon weer een top gokkasten titel neer. Je moet je Hot 7's gewoon eens spelen om te weten waar we over praten. En dat kan ook gratis, onze grote

Terug naar het nieuwsoverzicht