1

Golden Key Toernooi van BingoCams

Naast de reguliere spellen van online casino BingoCams, zijn er regelmatig leuke toernooien die je kunt spelen. Zo is er nu het Golden Key Toernooi. Dit evenement draait zoals de naam al zegt om sleutels. Er zijn veel leuke prijzen te winnen, dus het is zeker de moeite waard even een kijkje te nemen.

Hoe kun je winnen?

Er zijn verschillende kleuren sleutels te winnen tijdens het toernooi, maar alleen met de gouden sleutel heb je direct toegang tot de finale op 3 juli 2015. Heb je het gelukt dat je een blauwe, groene en rode sleutel wint, dan kun je ook meespelen met het finalespel. Er zijn vier spellen waar je aan mee kunt doen om kans te maken op een van de sleutels. In The Golden Key maak je op maandag en donderdag om 22.00u kans op een jackpot van € 500,- en natuurlijk de gouden sleutel waar het allemaal om draait. In een van de andere kamers (Green, Blue & Red) zijn op dinsdag, woensdag en vrijdag om 22.00u de gekleurde sleutels en kleinere geldbedragen te winnen variërend van € 25 tot € 250.

Grote geldprijzen tijdens het Golden Key Toernooi

De jackpot die tijdens de finale kan worden gewonnen is ontzettend hoog met een bedrag van in totaal € 50.000 euro. Speel mee en maak kans op 1 x €30.000 en 2x €10.000. Met de vakantie voor de deur kunt je vast een leuke bestemming voor deze bedragen verzinnen. Een vakantie naar een tropische bestemming is binnen handbereik!

Terug naar het nieuwsoverzicht