1

WIN droomreis met Omni Slots!

In de maand december maak jij kans op een schitterende droomreis naar Rovaniemi (Finland), de officiële woonplaats van de Kerstman! Je overnacht in een geweldig Arctic Glass Igloo en kunt het Noorderlicht bekijken. De winnaar ontvangt twee vliegtickets naar Rovaniemi, 3 overnachtingen voor twee personen in een glazen iglo en transfers van & naar het hotel. Daarnaast ontvang je ook nog eens €500,- zakgeld zodat je een onvergetelijke vakantie kunt vieren.

Hoe maak je kans op deze mooie prijs?

Op 4 januari 2016 wordt er een loterij gehouden, waar het winnende ticket bekend wordt gemaakt. Je kunt kans maken op loterijtickets door in de maand december (01-12-15 t/m 31-12-15) een storting te doen van €25,-. Voor elke €25,- die je stort, ontvang je één ticket.

Als je dus €100,- stort, dan ontvang je vier loterijtickets.

Ga jij er met die droomreis vandoor?

Wil jij graag naar Rovaniemi om te genieten van een schitterende vakantie? Ga naar Omni Slots, stort geld en ontvang voor élke €25,- die je stort een loterijticket. Wie weet ga jij binnenkort naar Santa's Workshop, slaap jij in een glazen iglo en aanschouw je het Noorderlicht!

Ga direct naar onze Omni Slots pagina, of bezoek

Terug naar het nieuwsoverzicht