1

Tripple Action fruitautomaat: Nieuwe fruits4Real titel

De winter duurt nog wel even, dus je hebt nog altijd alle tijd om s'avonds even lekker een spannend spelletje op een gokkast te spelen. Fruits4Real is dan een prima keuze. Niet alleen heb je op deze gokkast een van de beste winst kansen, ook verschijnt er regelmatig een nieuwe titel. Deze maand is er de Tripple Action bij gekomen. Een bekende titel die je misschien al kent uit de speelhal. En daar issie dan ook razend populair.

Het spel lijkt op het eerste oog niet zo bijster spectaculair. Zo zijn er 3 rollen in het basisspel met 1 winlijn en 3 in het topspel met maximaal 5 winlijnen. Maar als je het spelletje gaat spelen zul je merken dat het toch wel lekker speelt. Zeker in het topspel, want hier is het mogelijk het Wild symbool bij een inzet van 15 credits wel 3 beurten vast te houden op een rol. Zo is het veel gemakkelijker natuurlijk een prijs te winnen en daarnaast wordt je prijs ook tot wel 3x zo hoog.

Fruits4Real is een prima gokkasten lijn en de Tripple Action moet je een keer uitgeprobeerd hebben. En zeker nu, want bij registratie kun je profiteren van een leuke bonus. Je eerst gestorte bedrag wordt door Fruits4Real met 100% verhoogd. Je hebt wel dubbel zo veel speelcredits om mee te spelen. Maar natuurlijk is gratis spelen ook altijd mogelijk. Beiden een perfecte reden om de Tripple Action of alle andere fruits4real spellen nu te bekijken. Ga naar de speciale Fruits4Real pagina op deze website of speel direct de Tripple Acion via onderstaande link.

Terug naar het nieuwsoverzicht