1

Speel mee met de Extravagante Paasloterij van Prime Slots en maak kans op prachtige prijzen

Kans maken op een gratis paasvakantie en/of een prachtig geldbedrag tijdens het spelen bij Prime Slots? Speel dan nu mee aan de Extravagante Paasloterij! Wanneer u in de promotie periode van 24 maart tot en met 21 april een storting doet maakt u direct kans op de prijzen in zowel de eerste als de tweede trekking! U ontvangt per storting een loterijticket.

Trekkingen en winprijzen

In de eerste trekking die dagelijks plaatsvindt, maakt u kans op een prachtig geldbedrag! Onder 3 spelers wordt een geldbedrag verdeeld van maar liefst €650,-! Hierbij ontvangt de eerste plaats €350,- ,de tweede plaats €200,- en de derde plaats €100,-. In de eind trekking maakt u kans op de eindprijs van een fantastische paasvakantie voor twee personen! Elk loterijticket doet mee aan allebei de trekkingen, dus u maakt veel kans op mooie prijzen!

Over Prime Slots

Prime Slots maakt deel uit van het immens grote online gaming-netwerk: Prime Gaming. Spelers kunnen zich op de website urenlang vermaken met een ruim aanbod van slotmachines en instant-win games. Naast het geweldige spelaanbod worden er ook prachtige prijzen uitgereikt. Deze kunnen oplopen tot maar liefst €1 miljoen Euro!

Terug naar het nieuwsoverzicht