1

Ontdek de GoldLines van Fruits4Real gokkasten

Wij introduceren jou graag de de nieuwste gokkast met veel gokplezier: De GoldLines Gokkast van Fruits4Real! De Gold Lines is een overtreffer van de Oldtimer en behoudt zijn originaliteit in de traditionele gokhal. Hij blijft ideaal voor zowel de beginner als de gevorderde speler.

Hoe speel je de Gold Lines Gokkast?

Op het onderspel kun je al vanaf 1 credit en 1 winlijn spelen op deze unieke gokkast. Je speelt op het basisspel standaard met drie rollen waarmee je maar liefst 20 credits mee kunt winnen. Wanneer je drie keer het jackpot fruitsymbool scoort win je de maximale prijs van 200 credits. De gewonnen Gold Lines credits die je hebt opgebouwd kun je eenvoudig meenemen naar het bovenspel.

Ga voor een extra inzet

Zit je vol zelfvertrouwen en wil je tegelijk 16 winlijnen spelen? Op de Gold Lines Gokkast kun je op maar liefst 16 winlijnen spelen in het bovenspel. Het bovenspel beschikt over een extra rol met een minimum inzet van 5 credits en een mega inzet van maximaal 20 credits op 16 winlijnen. Wissel simpel naar het bovenspel en win tot 640 credits in 1 draai. De knaller jackpot van de Gold Lines Gokkast is maar liefst 200 credits bij 3 jackpot symbolen.

Aarzel niet langer en haal die winst naar binnen voor mooie prijzen.

Terug naar het nieuwsoverzicht