1

Nieuwe layout Onlinefruitautomaat.Net

Beste bezoeker van Onlinefruitautomaat.net

Niet schrikken als je onze geheel vernieuwde website bezoekt. Het was namelijk echt tijd om de layout aan de nieuwe eisen van vandaag de dag te laten voldoen. Natuurlijk kun je nog altijd alle spellen gratis spelen die je eerst ook kon spelen. En zelfs meer dan dat, want we hebben een hele serie nieuwe spellen toegevoegd. In totaal kun je nu ruim 500 gratis flashgames spelen! Zelfs op je tablet of smartphone! Want de website is direct responsive gemaakt, wat wil zeggen dat deze zich aanpast aan de resolutie van jou internet browser. Laat direct weten wat je van een spel vind. Je kunt namelijk overal je commentaar geven en de spellen een cijfer geven. Zo kun je andere speler eenvoudig een tip voor een spel geven. Leuk toch!

Maar daar blijft het niet bij. Onze website is door de jaren heen enorm gegroeid met informatie over vele andere zaken dan alleen gratis speelautomaten. Deze pagina's zaten echter door de structuur van de website een beetje verstopt. Ook dit hebben we aangepakt. Vanaf nu kun je alle informatie veel gemakkelijk vinden. En natuurlijk kun je het laatste nieuws en aanbiedingen eenvoudig bijhouden door onze nieuws berichten te volgen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we sturen zelfs de laatste aanbiedingen direct naar je toe! Als bonus ontvang je toegang naar een wel heel bijzondere aanbieding. Een aanbieding die goed is voor €5 gratis speeltegoed, waarmee je dus echte prijzen kunt winnen. Geef je dus snel op!

Wij vinden het een enorme vooruitgang. Wij hopen jij ook. Bekijk snel onze games en speel de gokkasten en andere spelletjes gratis!

Terug naar het nieuwsoverzicht