1

Mystic Mysteries van Fruits4Real - Nieuw gokkasten spel

Fruits4Real komt met de nieuwe mysterieuze kast; de Mystic Mysteries. Een heel nieuw spel met vele mogelijkheden voor jou om winst op te maken. Het is een echte high stakes gokkast, dus als je graag hoog inzet, dan is dit je mogelijkheid.

Hoge winsten

De punten die gewonnen kunnen worden met Mystic mysteries zijn ontzettend hoog bij het onderspel kunnen de spelers tot maar liefst 200 punten winnen en bij het topspel zelfs een score van 2000 punten. De scores die je haalt zijn natuurlijk afhankelijk van de inzet die je doet want onder kun je met één credit tegelijk spelen per spin maar in het topspel kun je zelfs 40 credits per spin inzetten. Dit is dan ook de reden waarom Fruits4Real de Mystic mysterieus tot de kast met de hoogste inzetten mag noemen. Hoe hoger de inzetten van jou als speler, hoe hoger je opbrengsten bij winst zullen zijn!

Mystic Mysteries Marathon : Kennismakingsactie

Omdat de Mystic Mysteries net nieuws is kennen veel mensen deze kast nog niet, daarom laten we iedereen kennis maken met deze kast in dit weekend. Om veel naamsbekendheid te genereren is er komend weekend het hele weekend Mystic Mysteries Marathon. In dit weekend krijgen spelers die een storting doen wel 25% bonuscredits. Bestaande fun players maar ook nieuwe fun players krijgen 25 echte credits om ook eens met echt geld te kunnen spelen op de Mystic Mysteries.

Terug naar het nieuwsoverzicht