1

Maak gebruik van deze te gekke aanbiedingen en nieuwe games!

Omnislots en Netent komen weer met te gekke aanbiedingen en nieuwe casino games: van een week vol acties tot het winnen van enorme prijzen. Lees hier welke aanbiedingen en games je zeker niet mag missen.

Omni Slots viert feest!

Omni Slots viert haar tweejarig bestaan en geeft daarom in de week van maandag 15 t/m zondag 21 mei te gekke aanbiedingen weg! Het begint met 50 free spins op maandag en eindigt met geldprijzen van €10 tot €100 euro cash op zondag.
Bekijk de website van Omnislots.com voor alle geldende regels per bonus. Maak gebruik van deze actieweek en profiteer van geweldige aanbiedingen.

Scruffy Duck: de nieuwste Netent gokkast

Scruffy Duck is de nieuwste gokkast van Netent. Zoals de naam al zegt, gaat deze video slot over het verhaal van het lelijke eendje dat uiteindelijk in een prachtige zwaan verandert. De video slot is te gebruiken via mobiel, tablet en computer. Tijdens het spelen van deze game kun je profiteren van drie verschillende Expanding Wilds, Free Spins en maar liefst vijf verschillende features tijdens de Free Spins.
Het spel bestaat uit 25 winlijnen, 5 rollen en 3 rijen met symbolen. De minimale inzet per winlijn is 0,01 euro en kan oplopen tot 1 euro per winlijn. De maximum inzet per draai is dus €250. De bonussen die je kunt winnen lopen op van 6 free spins tot 15 free spins.

Win €46.000 met 1 spin!

€46.000 euro winnen met maar 1 spin? Het kan! Eén van de vele spelers van Omnislots won afgelopen week een geldbedrag van maar liefst €46931,25 bij het inzetten van één spin (€35) bij de game Greedy Goblins. Treed in de voetstappen van deze gelukkige winnaar en wie weet win jij een nóg hoger geldbedrag.

Terug naar het nieuwsoverzicht