1

Maak bij de Extravagante Paasloterij kans op een gratis paasvakantie

Bent u toe aan een heerlijke paasvakantie voor 2 personen of een prachtig geldbedrag van €650,-? Speel dan mee met de Extravagante Paasloterij van Prime ScratchCards! Om kans te maken op deze geweldige prijzen moet u in de promotie periode van 24 april t/m 21 april een geld storting doen. Bij iedere storting ontvang u een loterijticket.

De trekkingen

Met de loterijticket(s) die u in uw bezit heeft maakt u automatisch kans op prachtige prijzen in zowel de dagelijkse trekking als in de eind trekking. In de eerste trekking wordt elke dag een geldbedrag van €650,- verloot onder drie spelers. De eerste plaats ontvangt €350,-, de tweede plaats €200,- en de 3e plaats ontvangt €100,-. Naast de dagelijkse trekking maakt u ook automatisch kans op de eindtrekking met als hoofdprijs een geweldige paasvakantie voor 2 personen. Hoe meer tickets u in uw bezit heeft, hoe meer kans u maakt op deze geweldige prijs!

Over Prime ScratchCards

Het vooraanstaande bedrijf Prime ScratchCards is al een geregelde tijd een favoriet onder de spelers van het gaming-netwerk Prime Gaming. Met een ruim aanbod van online kraskaarten met directe winst en meer dan 150 uitzonderlijke games is er een kans op het winnen van de hoofdprijs van €1.000.000,-!  De games beschikken ieder over de laatste Flash-technologie en de website beschikt over een verschillende helpfuncties die u 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt bereiken via zowel een online-chat de telefoon of per e-mail. Een laatste reden dat de website goed in de smaak valt bij de spelers is door een snelle uitbetaling en een zeer interessant VIP-programma.

Terug naar het nieuwsoverzicht