1

Het grootste bingotoernooi ooit!

BingoCams heeft het grootste bingotoernooi ooit opgezet, namelijk het Gouden Ticket Toernooi. Je kunt nu in dit toernooi online bingo spelen! Het toernooi is op 1 oktober gestart en zal nog duren tot en met 19 december. Op die dag zal de grote finale wordt gespeeld. Je hebt dus nog tijd genoeg om je te plaatsen voor de finale en kans te maken op een deel van de grote en erg indrukwekkende prijzenpot van wel €100.000,-.

Hoe kun je je plaatsen voor het toernooi

Je kunt je plaatsen voor het toernooi door middel van het aantal gouden bingo ballen die je tijdens de duur van het toernooi hebt verzameld. Hoe meer van deze gouden bingo ballen je hebt, hoe hoger je in het klassement komt te staan.  Er zijn verschillende manieren om deze speciale bingo ballen te verkrijgen namelijk:

  • Plaats een eerste storting met een minimum van €10,- en ontvang direct vijf gouden bingo ballen.
  • Speel mee met de Rollover Riches of met de All Laser and Jumping.
  • Zorg dat je de jackpot wint in een van de 90- of 75 rooms en je krijgt wel 10 gouden bingo ballen.
  • Of speel op de speciaal gekozen slotmachines en je kan tot maar liefst vijf gouden bingo ballen per week winnen.

De prijzenpot

De prijzenpot wordt verdeeld over drie finales. De eerste finale wordt gespeeld door de top 300 spelers die spelen om een jackpot van €10.000,-. De tweede finale wordt gespeeld door de top 200 spelers die spelen om een jackpot van €20.000,-. En de laatste finale wordt gespeeld door de top 100 spelers die spelen om een jackpot van wel €50.000,-. Weet je jezelf dus bij de top honderd spelers te kwalificeren, dan mag je met alle drie de finales meespelen en maak je dus meer kans op een grote prijs!

De BingoCams welkomstbonus

Ben je geïnteresseerd in het toernooi maar ben je nog niet aangesloten bij BingoCams? Dan kun je je nu aanmelden en gebruik maken van een geweldige welkomstbonus die wel 500% bedraagt en waarbij je ook nog eens 25 free spins voor de Starburst en €5,- ontvangt.

Speel vandaag nog op BingoCams om gebruik te maken van deze welkomstbonus én kans te maken op die geweldige bingoprijzen!

Terug naar het nieuwsoverzicht