1

Een tablet winnen en extra spins ontvangen bij BingoCams!

Bingo spelen is al een leuke bezigheid, maar op een volledig nieuwe Samsung tablet wordt het nog leuker! BingoCams heeft een nieuwe actie: registreer je als nieuwe speler bij BingoCams, doe een storting en maak iedere maand kans op één van de drie gloednieuwe tablets. Het zou zomaar kunnen dat jij de eigenaar bent van een nieuwe tablet als de lootjes aan het eind van de maand getrokken worden!

De beste welkomstaanbieding!

Naast deze spectaculaire actie, zijn er nog meer redenen om je vandaag nog te registreren bij BingoCams. Zo krijg je tevens €5,- gratis speelgeld, 25 gratis spins en hebben ze een bonus lopen die op kan lopen tot 500%! Dit maakt het, naast de beste spellen, nog aantrekkelijker om te spelen bij BingoCams.

Bij BeterBingo 25 gratis spins

De welkomstactie van BeterBingo was al een goede deal, maar deze hebben ze interessanter weten te maken. Boven op de €5,- gratis speelgeld ontvang je een bonus die kan op lopen tot 300% en tevens 25 gratis spins die je kunt gebruiken op Starbust. Deze 25 spins ontvang je direct nadat je een eerste storting hebt gemaakt. Speel bij BeterBingo en win de mooiste prijzen!

Terug naar het nieuwsoverzicht