1

Cashback bij Omni Slots

Heb je altijd al met echt geld in een online casino willen spelen zonder dat je je inzet verliest? Grijp dan nu je kans, want bij Omni Slot krijg je dit weekend namelijk 100% van je inzet terug. Het enige wat je hier voor hoeft te doen, is minimaal €20 te storten en dit bedrag inzetten. Verlies je het bedrag dat je gestort hebt? Dan staat het maandag weer op je account.

Cashback bonus voorwaarden

Deze actie geldt alleen over de eerste storting die je dit weekend doet. Wil je het maximale uit deze bonus halen, dan is het dus verstandig om gelijk €200 te storten en niet het minimale bedrag van €20. Mocht je dit hele bedrag verliezen, dan staat dit bedrag maandag gewoon weer op je account. Heb je dit weekend veel geluk en win je met het ingelegde bedrag bijvoorbeeld €1000, dan staat dit bedrag op je account en kun je dit gelijk in cash omzetten. Een win-win situatie voor jou dus!

Duur Cashback actie

Deze actie begint vrijdagnacht en duurt het gehele weekend. De enige voorwaarden is dat je het geld tussen 0:01 op zaterdag 16-05 en 23:59 op zondag 17-05 stort en inzet. Het is dus geen probleem om op zaterdag je eerste storting te maken of dat je dit pas op zondagavond doet. Zorg wel dat je niet alleen een bedrag stort, maar dat je het ook daadwerkelijk inzet. Je krijgt namelijk niks terug als je niks verloren hebt. Overigens moet het bedrag wat je verliest wel minimaal gelijk zijn aan wat je gestort hebt.

Terug naar het nieuwsoverzicht