1

Bingocams Golden Key toernooi met de hoogste jackpot ooit!

Wil je de grootste jackpot ooit winnen? Doe dan mee aan het Golden Key Toernooi van Bingocams.  Tijdens de finale kun je namelijk 1 keer 30.000 en 2 keer €10.000 winnen. Door de juiste sleutels te verzamelen, maak je kans op dit bedrag. Gedurende het toernooi kun je verschillende soorten sleutels bemachtigen. Als je de gouden sleutel wint heb je direct toegang tot de finale. Ieder maandag en donderdag maak je kans om deze sleutel te winnen. Dit betekent niet dat dit de enige mogelijkheid is om aan het Golden Key toernooi mee te kunnen doen. Wanneer je een rode, groene en blauwe sleutel weet te bemachtigen, dan wordt deze ingewisseld voor een gouden sleutel en heb je dus ook toegang tot de finale. Je kunt deze sleutels op verschillende manieren winnen. Dus iedereen maakt kans op de jackpot!

Meer prijzen bij Key Leaderboard

Tijdens het Golden Key Toernooi kun je gouden, groene, blauwe en rode sleutels verzamelen. Hoeveel sleutels je weet te bemachtigen is belangrijk om kans te maken op de prijzen van de key leaderboard. Hoe meer sleutels je verzamelt, hoe hoger je in de ranking komt te staan. Wanneer je aan het einde van het toernooi in de top 3 staat, dan maak je kans op verschillende prijzen, zoals een Samsung TV, een barbecue en een compact camera.

Het Bingocams Golden Key toernooi duurt van 1 april tot en met 1 juli. Dus wil je kans maken €50.000 cash? Schrijf je dan snel in voor dit toernooi en zorg dat je de juiste sleutel(s) bemachtigt.

Terug naar het nieuwsoverzicht