Bekijk onze gokkasten

Jackpotslotty


Jackpotslotty? zul je misschien denken. Deze gokkasten ken ik toch ergens anders van? Dat kan kloppen. De Jackpotslotty spellen werden namelijk eerder aangeboden onder de naam TripleFruit. De naamswijziging betekend echter geen achteruitgang. De Jackpotslotty gokkasten zijn namelijk nog altijd de grafische koplopers in online speelautomaten land. Je speelt op zeer originele spellen en wat betreft bediening zul je deze fruitautomaten in een mum van tijd hebben doorgrond. Dit ondanks de vele vernieuwende spelelementen die je zeker op nog geen enkele andere online gokkast hebt kunnen zien. Daarnaast zijn de Jackpotslotty games nu uitgerust met een progressieve jackpot! Extra kans dus op mega grote prijzen.

Jackpotslotty gokkasten met een jackpot!


Jackpotslotty fruitautomaten staan garant voor uren speelspanning en spelplezier. Wil je je eerst zelf overtuigen van de kwaliteit van de Jackpotslotty gokkasten, dan kun je alle spellen geheel gratis uitproberen. Je zult echter al snel een echt gokje willen wagen en dat kan op zeer eenvoudige wijze. Je kunt kiezen uit een aantal zeer eenvoudige betaalmethoden. Speel voor de hoofdprijs na een betaling via sms, een betaalnummer of iDEAL en win op deze Jackpotslotty spelletjes! Wij wensen je succes met spelen!

Jackpotslotty wordt gemiddeld beoordeeld met een 5.0 uit 5 gebasseerd op 2 reviews.

alle Jackpotslotty spellen

Route 66

Route 66 Gokkast Speel Nu!

Spaar extra holds om jouw eigen combinaties in het basisspel te maken. DE weg naar rijkdom hoeft niet lang te zijn. Speel nu Route 66!

Club Mystery

Club Mystery Gokkast Speel Nu!

Spaar de jokers om later het topspel mee te spelen. Inzet tot 20 credits betekend maximale kans op topprijzen op deze mysterieuze gokkast!

Las Vegas

Las Vegas Gokkast Speel Nu!

Fantastische gokkast, geheel in de stijl van Las Vegas! Speel als op een echte gokautomaat, verdubbel je prijzen. Viva Las Vegas!

Diamond Runner

Diamond Runner Gokkast Speel Nu!

Weer een top variant uit de runner gokkasten range. Diverse spelen maken deze fruitautomaat tot een van de vetste runners op internet.

Texas Holdem

Texas Holdem Gokkast Speel Nu!

Originele variatie op het videopoker thema. Fruitkast en poker op ??n machine. Veel variatie en kans op hoge uitkeringen.

Nudge Runner

Nudge Runner Gokkast Speel Nu!

Nudges sparen voor meer invloed op het basisspel. Gok je prijzen snel naar grotere winsten in het gokspel. Runner fruitkast met leuke nudge functie.

Time Machine

Time Machine Gokkast Speel Nu!

Zeer bijzondere gokkast met 3 (!) rollen. Sparen en gokken is het devies op ??n van de origineelste gokkasten ion ons assortiment.

Inferno

Inferno Gokkast Speel Nu!

Een ware Prijzen Inferno, deze gevarieerde gokkast. Speel het bovenspel zonder credits op de spaarbank. Win mystery prijzen tot wel 200 credits.

Arabian Nights

Arabian Nights Gokkast Speel Nu!

Uitgebreide gokkast met veel speelopties, zoals kris-kras en een kaartspel en dus veel kans op leuke prijzen!

Summertime

Summertime Gokkast Speel Nu!

De zomer in je bol met deze gokkast. Zomerse mystery prijzen tot 200 credits in het basis- en het bovenspel. Aanrader voor de wintermaanden!

Faraos Tomb

Faraos Tomb Gokkast Speel Nu!

Egyptische symbolen geven je leuke prijzen. Spelen met 16 credits inzet, dan mag je een rol overslaan om toch de prijzen te winnen op deze aparte gokk

Gold Rush

Gold Rush Gokkast Speel Nu!

Gokkast zonder bovenspel, maar met uniek ladderspel voor leuke prijzen. Beleef de goudkoorts zelf online op deze Gouden Gokkast.