Bekijk onze gokkasten

Bingocams

Online bingo spelen zoals het bingo spel echt bedoeld is? Het kan bij Bingocams. Bingocams is de enige online bingoroom waar je interactief bingo kunt spelen. Bekijk de winnaar nu echt via zijn webcam. Het is een heel nieuwe ervaring. Speel gratis of met echte geldprijzen. Meld je je direct aan via onderstaande link, dan ontvang je zelfs 5 euro gratis speeltegoed waar je al direct mee kunt spelen om echte prijzen!

 

Bingocams Bingo

 

Bingo spelen via een Online Bingoroom

Bingo is nog altijd enorm populair. Wekelijks spelen er duizenden mensen bingo in vele Nederlandse en vlaamse plaasten. Een bingo avond is gezellig en er valt natuurlijk altijd iets te winnen. Het is voor velen het ideale avondje uit. Even gezellig bij kletsen en vervolgens met z'n allen een spannende avond beleven. Tot nu toe was het online lang niet zo leuk. Verder dan een chatbox waren de aanbieders van online bingorooms nog niet gekomen. Bingocams brengt hier echter een flinke verandering in. En wel door de webcam in het bingospel te introduceren.

Waarom via BingoCams spelen?

Het is de ideale combinatie om er net zo'n gezellige boel van te maken als tijdens een bingo avond. Bingocams heeft inmiddels een flinke spelersgroep, zodat er altijd genoeg spelers aanwezig zijn om gezellig te kunnen spelen. Op ieder tijdstip! Je kunt precies merken wanneer iemand bijna een rijtje of volle kaart heeft. Nu kun je ook thuis het spel intensief volgen en eenvoudig communiceren met je mede/tegen-spelers. Bingocams is er voor iedereen. Er is altijd een chathost aanwezig die je op weg kan helpen, mocht je niet zo goed met computers zijn. Echt iedereen kan ermee aan de slag. Voor hulp hoef je haast alleen maar te roepen.

Speel met 5 euro gratis credits

Spelen kan bij bingocams gratis in enkele van de bingorooms. Maar er zijn ook kamers waar je alleen met echte inzetten kunt spelen. Het het kan al met zeer lage inzetten per spel. Hoe hoger de prijs van het lot, hoe hoger de prijs die je kunt winnen natuurlijk. Er is zelfs een jackpot te winnen van 1000 euro! En vergeet ook niet jezelf op de foto te zetten als je wint. Iedere maand kun je namelijk nog eens 500 of 1000 euro extra winnen als je de leukste foto hebt gemaakt. Wat let je? Speel nu en ontvang bij aanmelden 5 euro gratis speeltegoed, waar je natuurlijk al direct echte prijzen mee kunt winnen!

alle Bingocams spellen

21Nova Casino